APCI România - Forum - Convenție de înregistrare

Cu toate că încercăm să edităm sau să ștergem orice mesaje considerate a fi nepotrivite, licențioase, abuzive, calomnioase sau amenințătoare, ce pot fi considerate ca invazive în intimitatea unei persoane, sau care încalcă orice lege, este imposibil să vedem fiecare mesaj postat în acest sistem de comunicare. Din această cauză trebuie să știți că toate mesajele postate în acest sistem exprimă de fapt opiniile și ideile autorului inițial și nu neapărat opiniile celor care conduc această comunitate. Prin această declarăm că nu ne considerăm responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru orice mesaj postat. Nu putem garanta acuratețea și integritatea fiecărui mesaj.

Prin înregistrarea în acest sistem de discuție sunteți de acord să nu postați materiale ce știți că sunt false, abuzive, licențioase, amenințătoare sau invazive sau orice alt material ce ar încălca alte legi în vigoare.

Prin nerespectarea acestor reguli riscați închiderea contului, suspendarea sau interzicerea accesului în acest forum. Adresa IP este înregistrată prin fiecare mesaj creat și se poate obține de către echipa administrativă, dacă este necesar. Sunteți de acord că avem capacitatea și DREPTUL de a șterge, edita sau închide un cont sau mesaj în orice moment. De asemenea acceptați ca orice informație introdusă în acest sistem este păstrată într-o bază de date și că veți păstra "cookiurile" pe calculator pentru a se salva informațiile de autentificare.

Nicio informație oferită în acest forum nu va fi dezvăluită unei părți terțe fără acordul deplin, deși echipa administrativă nu poate fi făcută responsabilă pentru încercările de hacking prin care datele vă sunt compromise.

Prin continuarea procesului de înregistrare declarați că sunteți de acord cu aceste reguli și altele pe care le va preciza Administratorul.