Logarea și Delogarea
Când vă logați, setați un cookie pe calculatorul vostru pentru a putea naviga pe forum fără să trebuiască să vă introduceți numele de utilizator și parola de fiecare dată. Delogarea șterge acel cookie pentru a fi sigur că nimeni nu poate naviga pe forum cu numele vostru de utilizator.

Pentru a vă loga, apăsați legătura de logare din colțul din partea dreaptă de sus al forumului. Pentru a vă deloga apăsați legătura de delogare din același loc. În eventualitatea că nu vă puteți deloga, ștergerea cookie-urilor de pe calculatorul vostru va avea același efect.